Dagens kjøp

Min elskede mp3 spiller avgikk ved døden idag... :(

Den har vært min trofaste følgesvenn i snart 5 år, og selv gjennom dens langtids sykeleie (noen av knappene sluttet å fungere), kjempet den på og hjalp meg igjennom treninger, lange skoledager, buss og flyreiser osv.
På vi til jobben idag takket den omsider for seg. Har alltid på "hold" knappen siden noen av de andre knappene lever sitt eget liv og man kunne skifte sang ved å riste på spillern. Og idag fikk jeg ikke skrudd av "hold" funksjonen, så måtte ta ut batteriet, og når jeg satte det inn igjen og skrudde på spillern, stod den fortsatt på "hold", så får derfor ikke trykket play eller noe annet.
Så jeg innså til slutt etter mye bannskap at jeg måtte erklære den død...

Typisk, i og med at jeg reiser til København med buss torsdag kveld! Men det var vel også "på tide", har jo tross alt hatt den siden 2003..:)


Løp til Clas Olshon, (genial butikk, btw) og kjøpte en billig, ny mp3 spiller! :D


382907x20080716133422725 Kjøpte denne dingsen her (clas olshon er jo best på dingser siden attenhundreogbrødmangel)
bare for å ha NOE som kan hjelpe meg igjennom dagene.

Er glad i den allerede! Bra lyd har den også! Så får vi se hvor lenge den holder, men jeg krysser fingrene!:)

Noen som har noen erfaringer med denne?
Ellers noe spennende i verden idag?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Jeanette

Jeanette

28, Oslo

Jeg er utdannet Gullsmed, og har videreutdannet meg som Edelstensfatter i Firenze, Italia. Jeg er veldig interessert i historie, spesielt middelalder & renessansen. Jeg spiller (mye) golf, og drømmer om å kjøpe et torp på Hedmarken, med solsvidde, laftede hus, med gress på taket, ha verksted i stabburet og bake mitt eget brød. <3

Facebook

Kategorier

Arkiv

hits