Flykræsj

http://www.vg.no/nyheter/utenriks/artikkel.php?artid=524909

Jeg sitter her på jobben og omtrent hylgriner. Et fly har krasjet i Spania. Jeg kjenner to piloter som flyr for selskapet, på den aktuelle strekningen,og jeg får ikke tak i noen av de!!

Hold me, I'm falling

8 kommentarer

Sort Rose

20.08.2008 kl.17:27

Oi.. Så trist! Jeg krysser fingrene for deg og dine! :)

Jeanette

20.08.2008 kl.17:36

takk..de har ikke offentliggjort listen over de omkommene ennå, så håper på det beste.er jo ikke sikkert at det var "mine" som fløy akkurat det flyet.. (om man skal være litt egoistisk i tankegangen)

Martine

20.08.2008 kl.18:14

Uffda! :( Krysser fingrene jeg også!

Fofo

20.08.2008 kl.23:58

Jeg er så lei av at media umiddelbart fokuserer på om det er nordmenn med eller ei. Flykræsj er en så dramatisk måte å dø på at det er like trist samme om det er kjente navn eller vilt fremmede som har gått med. Det er ingen spøk å fly, men folk nå til dags gidder knapt å se på safetydemo'n før avgang en gang.Kunne ønske folk var litt mer takknemlig for at noen av oss velger å kunne måtte avslutte livet sitt på jobb for å frakte akkurat DEG fra A til B med litt mer respekt.Mvh.Kabinsjef.

Jeanette

21.08.2008 kl.00:02

Selvfølgelig! Jeg er helt enig. Som du ser på et av innleggene over her, jeg tenker på de pårørende.. Akkurat da jeg skrev dette, stod jeg på jobb i alt kaoset der, samtidig som jeg prøvde å få tak i mine venner. Selfølgelig er det katastrofe uansett!

gagg

21.08.2008 kl.00:06

Jeg er så lei av at media umiddelbart fokuserer på om det er nordmenn med eller ei. Flykræsj er en så dramatisk måte å dø på at det er like trist samme om det er kjente navn eller vilt fremmede som har gått med. Det er ingen spøk å fly, men folk nå til dags gidder knapt å se på safetydemo'n før avgang en gang.Kunne ønske folk var litt mer takknemlig for at noen av oss velger å kunne måtte avslutte livet sitt på jobb for å frakte akkurat DEG fra A til B med litt mer respekt.Mvh.Kabinsjef.Fly er et av verdens tryggeste måter for transport. Jeg skjønner ikke at du referer til at piloter og flyvertinner nærmest risikerer livet sit for jobben og passasjerene? En Taxisjøfør har en mye større sannsynelighet for å være innblandet i en alvorlig/dødsulykke. Håper vennene dine ikke var på flyet :(

Jeanette

21.08.2008 kl.00:09

Litt enig med deg også faktisk..Nei, fikk endelig tak i de. Han ene hadde hatt flygningen før, men begge er takk og lov i god behold. Tenker på de pårørende..

Towi

21.08.2008 kl.05:22

Jeg syns også dette er en katastrofe uansett hvem det gjelder, men det er så naturlig å tenke om man kan kjenne noen av de som er rammet og være bekymret for det. Jeg har mistet mange venner og kjente i kreftsykdom og får både sjokk og sorgreaksjon HVER gang, selv om vi tilogmed har fått vite at det går den veien. Jeg er alikevel ikke følelsesløs hvis noen jeg ikke kjenner dør av samme sykdom, men sjokket og sorgen blir jo ikke da der, men den medmenneskelige tanken er der og er ofte preget av tristhet selv om det er noen jeg ikke kjenner. Så jeg forstår godt at man kan bli lettet når det eneten ikke er kjente og heller ikke landsmenn med i en ulykke. Medfølelsen er jo der uansett for de som blir rammet. SÅ SYNS DIN REAKSJON VAR HELT "NORMAL" JEANETTE OG INGEN REAKSJON ER UNORMAL.

Skriv en ny kommentar

Jeanette

Jeanette

28, Oslo

Jeg er utdannet Gullsmed, og har videreutdannet meg som Edelstensfatter i Firenze, Italia. Jeg er veldig interessert i historie, spesielt middelalder & renessansen. Jeg spiller (mye) golf, og drømmer om å kjøpe et torp på Hedmarken, med solsvidde, laftede hus, med gress på taket, ha verksted i stabburet og bake mitt eget brød. <3

Facebook

Kategorier

Arkiv

hits