The Hills og kombatfight

Nå har jeg sett yet another episode av The Hills! Kan ikke noe for det, men jeg digger den serien.
Kule mennesker, outfits, intriger osv, kan det bli bedre?
Men så har man alltid den lille irriteranes busa som alltid ødelegger.. Dere som følger med vet nok hvem jeg snakker om... Jo, Spencer!

Er det fler en meg som føler trang til å gi den guttevalpen en god porsjon JULING!?

Heidi kunne trengt litt juling hun også forresten, siden hun lar seg herse med på den måten. Vi har vel kanskje alle vært der, velger kjæresten fremfor venner, og når vi mister vennene til fordel for kjæresten, angrer vi som fan, men da er vi stuck.. Jada, been there done that.

hillsl


Idag er det jobb igjen fra 16.00 til 22.30. Litt deilig å begynne sent, men jeg liker best å begynne tidlig og da slutte tidlig. Imorgen har jeg fri, skal i begravelse kl 10 :(, så skal jeg til Vinterbro sammen med Lilla for å besøke Linda.

Når jeg drar tilbake til Italia om 3 uker, skal bestekompisen til min kjære flytte inn her. Det blir bare til jeg kommer tilbake da. Han begynte å flytte inn tingene sine igår, dvs han flyttet bare dvd samlingen sin, som består av 2 store bager og en pappeske. Jeg tuller ikke! Jeg rota rundt der igår, og fant noen kule filmer jeg vil se, bla Blodsbånd og The Queen, så nå skal jeg spise Vårruller til frokost og se film:)

Puss!

5 kommentarer

Mimmi

09.09.2008 kl.20:51

det der var det lengste innlegget jeg noen gang har fått:P bra jobba:P hehe

Kristine Irene

09.09.2008 kl.23:38

Hm,trur ikke æ har hørt om det der, kjenne hvertfall ikke igjen navnan..Godt å høre at æ ikke e den eneste som har/har hatt det "problemet" og har opplevd nokka sånn grusomt. Ikke frekt ment, unne ikke noen å gå gjennom det, men på den måten ser æ at det faktisk e mulig å bearbeide det og ha det bra igjen :-)Ja prøve liksom å tenke på alle de gode stundan, men så e det jo så mye som linke sæ fast til det - som ikke e like godt. I do my best, men av og til så bikke det over på litt mindre gode tanka, og da e det ikke bare å vende det tilbake til de gode igjen..Tusen takk for at du tok dæ tida til å skrive alt det der til mæ, sett æ stor pris på! Og du får unnskylde viss æ e frekk å spørre, men tok det lang tid før du klarte å sette dæ ned å snakke ut om det, uten at det ende opp i drama?Æ for min del, synes som sagt at det beste e å prate med folk æ ikke kjenne, som har vært gjennom det samme, for det e bare dem som vet.Kristine Irene

Kristine Irene

10.09.2008 kl.00:12

Okei, takk for det.Såpass ja! Jo, det der mene æ at æ huske til, han benjamin ble knivstukket, om æ ikke tar helt feil? Det du sir om musikk, mat, klær - kjenne æ sååå igjen.. Har også masse lukta, plassa, ord og utrykk som æ forbind me dem, som æ på en måte prøve å unngå, men samtidig så vil æ ikke unngå det. Vanskerlig å sette ord på det, men du skjønne vell kansje, og vet vell kansje ka æ mene.. Ja det gikk jo rykta ei stund om at æ va lagt inn på galehus og at æ hadde klikka helt etter ulykka, og mange rare rykta gikk.. og det va og nokka som tærte på i tillegg til alt det andre.Kristne

Kristine Irene

10.09.2008 kl.00:33

Kondolere.Så latterlig da?! Men æ har tru på karma, så det har vell gjerne vært en liiiiten trøst det og. Tenkte på at nokka bra vil komme, og at ting vil bli neesten like bra som før - bare langt fra på samme måten.

Kristine Irene

10.09.2008 kl.01:08

Det e klart! Dem sitt neppe (kor enn dem e) å ønske at vi skal deppe ovenfor dem. Har tenkt i den retninga en del, dem vil nok heller at vi ska sette pris på det fine vi fikk sammen osv :-)Tusen takk! Right back at you :-)

Skriv en ny kommentar

Jeanette

Jeanette

28, Oslo

Jeg er utdannet Gullsmed, og har videreutdannet meg som Edelstensfatter i Firenze, Italia. Jeg er veldig interessert i historie, spesielt middelalder & renessansen. Jeg spiller (mye) golf, og drømmer om å kjøpe et torp på Hedmarken, med solsvidde, laftede hus, med gress på taket, ha verksted i stabburet og bake mitt eget brød. <3

Facebook

Kategorier

Arkiv

hits