Natt til onsdag....

Bah.. Nå er det ikke mange timene igjen til jeg må stå opp. Skal jo i begravelsen som begynner kl 10.00. Min "reserve" bestefar gikk bort forrige helg. Hvorfor jeg kaller han reservebestefar er fordi jeg har aldri hatt besteforeldre, eller dvs hadde farmor til jeg var 3 år, men husker henne ikke. Denne mannen var som en bestefar for meg. Han var veldig mye innom Taekwondo senteret, og støttet meg da jeg trengte det mest. Han hadde også alltid et smil på lur. Han fortalte meg ting som pr. dags dato jeg ikke tror noen andre vet.. Annet enn hans sønn..

Orker ikke ta hele historien her, da bruker jeg hele serveren til blogg.no, for tro meg, den historien er lang, og den er ikke ferdig ennå har jeg på følelsen. Men han vil bli dypt savnet!

Gruer meg litt faktisk. Har bare vært i 3 begravelser før, en til min tante, men da var jeg så liten at det husker jeg ikke noe av. Og de to andre var til Benjamin og Victor, men da var jeg vel mildt sagt i sjokk, så husker bare deler av de.


1662

Blir også litt vemodig å dra tilbake til denne plassen, for rett over veien ligger stallen hvor jeg hadde hesten min i mange år.

Nei dette var et trist innlegg gitt! Nå skal jeg spise Non Stop før jeg legger meg. Skal innom mamma og pappa for å spise frokost imorgen tidlig også. Glad jeg har bil fra dem og til kirken.

Puss!

3 kommentarer

Kristine Irene

10.09.2008 kl.01:10

Huff da.. Kondolere så masse, og "lykke til"!

Jeanette

10.09.2008 kl.01:16

Takk:) det går nok bra..

Mimmi

10.09.2008 kl.11:26

huffe snuppa ikke bra=( både jeg å kristine irene vet hvordan dette er. hun bedre enn andre kansje:/ men det ordner seg med tid...Å sefølgelig skal du få lov til å reklamere for typsen;D hihi skal gå inn å se:D

Skriv en ny kommentar

Jeanette

Jeanette

28, Oslo

Jeg er utdannet Gullsmed, og har videreutdannet meg som Edelstensfatter i Firenze, Italia. Jeg er veldig interessert i historie, spesielt middelalder & renessansen. Jeg spiller (mye) golf, og drømmer om å kjøpe et torp på Hedmarken, med solsvidde, laftede hus, med gress på taket, ha verksted i stabburet og bake mitt eget brød. <3

Facebook

Kategorier

Arkiv

hits