Morgenstund har gull i munn.. Eller?

sats

Jaaaa.... kl er 07.30, og da har jeg vært på jobb i 2 timer allerede... ZZZ... 3 stk som trener på morran, og jeg gjorde alt papirarbeid igår kveld, så nå sitter jeg egenlig bare å venter på at mine faste bloggere skal våkne og begynne å blogge sånn at jeg ikke kjeder livet av meg mens jeg venter på gympere..

Fikk den nye pcn min igår, med innebygget webcam med div trynevrengere, rammer, ting man kan sette på bildet osv. Fant noen helt sinnsyke ting, tok det opp, så tenkte kanskje jeg skulle legge det ut senere.. Men bare kanskje, jeg så seriøst helt sinnsykt redselsfull ut. Testet ut videosamtale på msn med samboern som satt i rommet ved siden av, stakkar han hadde latterkrampe i sikkert 20 min av mine fantastiske fjes..

Kanskje det blir videoblogg på meg også etterhvert? Er det interessant?


Idag skal jeg rydde i boden. Bestekompisen til samboern skal leie hos oss når jeg drar til Italia om 3 uker, så må rydde litt plass til han. Vaskemaskinenmin tar størst plass. Den fikk bo der, siden samboern allerede hadde en. Men nå skal den selges. En av gulljentene skal flytte og trenger en vaskemaskin.Den er jo bare brukt fra April 2007 til November 2007, og er en helt rå maskin. Men alt avhenger om hun klarer å skaffe henger. Hun skal jo flytte til Fauske, så blir litt teit å leie en henger her nede, for å kjøre opp og så ned så fort som mulig så det ikke blir så dyrt.
Om det ikke går, er det noen av dere lesere som trenger en vaskemaskin?

Nei, nå skal jeg ta en sjekkrunde på senteret.. Blogges.

Puss!

10 kommentarer

Queta

12.09.2008 kl.07:48

Woho. Å jeg som bare trodde at jeg var våken på denna tia av døgnet..Videoblogg er litt scary.. Jeg hadde ikke klart å lage det,men det er bare fordi jeg hadde følt meg så iiiiiiidiot..Men det er meg.. Andre får det jo til,men synes fortsatt det virker litt rart å se andre bare sitte der å legge ut om ett eller anna.. Liker best å skrive jeg.. Å lese andres blogger..

Jeanette

12.09.2008 kl.07:54

hehe nei du er nok ikke alene om det.. har egentlig fri på fredager jeg, så var jæævelig å stå opp kvart over 4 når man egentlig har en fridag.. Men må man så måman.. er jo litt deilig også da,når man først kommer seg opp..Ja videoblogg er skummelt.. men tenkte jeg skulle kanskje prøve..? Går det åt pipsvingen, så får det heller være.. hehe

Queta

12.09.2008 kl.08:03

Hehe så sant så sant.. Jeg skal i hvertfall få det med meg.. Så kan du jo danse en fåoni dans mens du er en gang ;)

Jeanette

12.09.2008 kl.08:05

haha ja det er jeg sinnsykt god på.. jeg tar deg på ordet jeg altså!kommer jeg med videoblogg en gang, skal du få dansen din ;)

Queta

12.09.2008 kl.08:23

Woho! I'm so lucky..Jeg har da det problemet at jeg har timeglassfigur.. Å har så kalt giga hofter,men det er bak.. Lovehandels. Også er jeg vel en liten blobb, pirk på magen å den shaker litt,men jeg har det bra med meg selv utenom når jeg går i klesbutikker.. Det finnes ikke noen størrelser over 42 lengre som forsåvidt er høystsannsynlig 38 om ikke mindre. Men jeg har ikke noe problem med meg, det er resten av verden.. Jeg er glad jeg har min hæslige kongepysj på jobb.. På lagt å måtte bruke den, veldig greit for den får jeg på meg..Jeg har hatt spiseforstyrrelser av den formen at jeg spiste kun en gang om dagen fordi da måtte jeg..Ellers spiste jeg ikke noe..Ikke at det hjalp noe men..Ja jeg kan ta VM i kommentarer :P

Jeanette

12.09.2008 kl.08:30

kjenner den følelsen gitt! har også VELDIG timeglass figur. er typ str xs rundt midjen iforhold til resten. samboern kommenterer det hele tiden.. jeg gikk opp 18 kilo ifjor (jobbet på cafe, long story) og ingenting la seg på magen eller i det området. alt på hofter, rumpe og i puppa¨og på arma.. hadde det bare vært puppa, hadde vel ingen klagd;) men flabba armene mine er det verste synes jeg.. vi har treningsbukse og en sats dressjakke som uniform vi. figursydd til jenter tilogmed.. ikke værst.. Når jeg var "syk", på det verste veide jeg under 50 kilo, og det så ikke mye pent ut med min enorme beinbyggning.. nei jeg er fornøyd med litt ekstra her og der(bortsett fra flabba armer/grevinnesleng)

Queta

12.09.2008 kl.08:38

Jeg kan ikke gå på HM eller noen annen merke kjede å kjøpe undertøy, jeg vil gjerne ha mindre pupper!Mine are in the way!Jeg har en kjærste som er glad i meg som jeg er så da er jeg fornøyd..Folk skjønner ikke at jeg kan ha dårlig selvtillit.. Her om dagen hørte jeg "Sier ikke mamman din at du er pen.." Jo men når alle andre har sagt hvor stygg du er helt fra barnehagen så tror jeg kanskje ikke at det mamma sier hjelper så veldig mye..

Jeanette

12.09.2008 kl.09:04

Ja jeg også vil ha mindre boobs. pleide å si at my boobs were ok, men nå er de bare i veien. Gubben klager ikke da, men er ikke han som må gå med de hver dag.. har 80d, og det er ganske tungt.. nei det hjelper ikke såmye hva mamma sier da.. min sa til meg ifjor at "nå har du lagt på deg, kanskje du skal slutte å prøvesmake så mye på kafeen" Takk mamma! Men jeg visste det jo selv også da..

Queta

12.09.2008 kl.09:07

85 F! Big kahooonas..Hehe. Kjærsten min klager heller ikke.. Mamma har aldri sagt noe.. Mamma vet nok litt hvordan det er, bestemora mi derimot,men jeg er fast bestemt på at hu ikke liker meg.. Jeg har blitt for brutalt ærlig mot hu..

Jeanette

12.09.2008 kl.09:13

oi såpass.. det er noe med bestemødre tror jeg.. hehe..

Skriv en ny kommentar

Jeanette

Jeanette

28, Oslo

Jeg er utdannet Gullsmed, og har videreutdannet meg som Edelstensfatter i Firenze, Italia. Jeg er veldig interessert i historie, spesielt middelalder & renessansen. Jeg spiller (mye) golf, og drømmer om å kjøpe et torp på Hedmarken, med solsvidde, laftede hus, med gress på taket, ha verksted i stabburet og bake mitt eget brød. <3

Facebook

Kategorier

Arkiv

hits