Helsetur eller harrytur?

Nå skal jeg straks på danskebåten. Woho!! Helsetur, som Lilla kaller det, eller bare HARRYTUR som jeg kaller det. Har det uansett sinnsykt kult med Lilla hver gang vi drar på båten. Beste turen var i fjor sommer, da alle gulljentene var med.

Litt gøy å komme seg vekk fra Oslo, selv om det blir bare for noen timer da. Skal jo ikke dit primært for å supa ihjel mig, men for å shoppe i taxfree'n. Oh yeah. M&M's here I come!!

Vi har flaks med å alltid treffe Absolutt Party cruise, og ikke Absolutt Dansband eller Absolutt Cowboy eller noe av de andre harry konseptene de har (vel, danskebåten i seg selv er jo harry men)
Ikveld spiller REDNEX. Jupp, du hørte riktig. hehe Kan blir dødsbra da..

Blogger ikke igjen før imorgen kveld, da blir det masse bilder, og kanskje en video eller to, hvis dere er snille og kommenterer ;P Må jo utnytte dere litt når jeg har sjangsen..

n7719253865860236180

Ha det kult ikveld, supa inte ihjel er.

Puss!

Én kommentar

Wito

13.09.2008 kl.18:04

Jo, det er scary. Hehe :PSvarene kommer noe i løpet av kvelden. :)

Skriv en ny kommentar

Jeanette

Jeanette

28, Oslo

Jeg er utdannet Gullsmed, og har videreutdannet meg som Edelstensfatter i Firenze, Italia. Jeg er veldig interessert i historie, spesielt middelalder & renessansen. Jeg spiller (mye) golf, og drømmer om å kjøpe et torp på Hedmarken, med solsvidde, laftede hus, med gress på taket, ha verksted i stabburet og bake mitt eget brød. <3

Facebook

Kategorier

Arkiv

hits