Gjør en telefonselger stum..

Igår da jeg var på mandags date, ringer det en overblid (og veldig hyggeligfor guds skyld) Kathrine fra Aftenposten som kunne fortelle meg at: "Vet du hva? Du skal få 17 utgaver av Aftenposten av meg, heeelt kostnadsfritt og uforpliktenes hjem på døren!!! :D:D:D, Høres ikke det bra ut eller?"

Det er jo ingen hemmelighet at jeg flytter til Italia om 2 uker, selv om jeg fint kunne brukt den unnskyldningen selv om det ikke hadde vært tilfelle. Jeg setter på høytalern,så Lilla får høre, og sier: "Å tuuuuusen takk!!! (veldig blid) Kommer du til Italia med hver utgave da??"

Det blir stille en liten stund, før hun sier: "Åja... bor du der du ja... Nei da blir det nok litt vanskelig..."

Hvorpå jeg svarer (ja jeg er veldig slem) : " Hva!? Mener du å si at du ringer meg etter kl 21.00 på kvelden, for å si at jeg får 17 aviser ,som jeg nå ikke får allikevel?! Nå har du sagt at jeg skal få det hjem på døren helt kostnadsfritt og uforpliktene, så da forventer jeg at avisene kommer seg til min dør" (dette sier jeg forsatt med blid stemme, mens Lilla holder på å knekke sammen av latter bortpå sofaen)

Kathrine: "eeeeum... ehh.. ha en fin dag!" Og hun legger på..
--------------------------
Ja jeg er litt slem, ja det gikk en liten fan i meg, og ja jeg har selv jobbet som telefonselger i noen år, desverre. Hun her var jo veldig hyggelig, ellers hadde jeg jo bare funnet på noe annet fanskap. Etter noen år i andre enden selv, har man plukket opp litt av hvert av hva andre folk gjør når man ringer. Jeg har simulert sex, jeg har trukket ned i do, latt som jeg har kastet opp, sagt div ting (aldri noe stygt da)osv. Telefonselgern gjør jo bare jobben sin, det vet jeg like godt som noen annen, MEN, jeg er ikke på fornavn med hvem som helst, og det er en grunn til at jeg har skjult telefonnummer.

Så Kathrine, all kred til deg,du gjorde en god jobb, og en av de få telefonselgerne som virkelig har hørt ut som du likte jobben din, og jeg hadde sikkert takket ja om jeg var tante Olga på landet uten internett. Et tips til alle (telefon) selgere generelt, ikke peis ut med ting du ikke kan overholde..:)

Hvordan takler dere telefonselgere? Vær ærlige nå, jeg kan ha ringt nettopp deg..

7 kommentarer

Queta

16.09.2008 kl.07:20

Genialt.. Jobba som telefonselger i to dager jeg..DEEEEEEEEEEET holdt..Ber dem gjerne holde linja jeg.. Skal bare sette på vaskemaskinen. Legger ned telefonen å gir litt f..

Jeanette

16.09.2008 kl.07:27

hehe :)

Catharina H.Pedersen

16.09.2008 kl.09:41

hahaha....I KNOOOW. Har jobbet som telefonselger i mine yngre dager, så jeg elsker å prate med dem når dem ringer=) DØDSBRA, Jeanette:)

Mimmi

16.09.2008 kl.11:54

å gud, sorry for at jeg sier det men synes litt synn i demm:P det er jo bare en

jobb, må jo være flaut for dem å få kjeft å sånn. Jeg elsker de som har sånne spørsmål som foreksempel : hvordan sjokolade liker du best av stratos eller daim.Jeg kan sitte å prate med de i timesvis.:P

Jeanette

16.09.2008 kl.12:14

Ingen som har kjefta i det hele tatt, jeg sa det med et smil,og hun ble bare så satt ut at hun la på.. Jeg har selv jobbet som telefonselger,og vet at man kan få mye drit,men møter av og til hyggelige mennesker også.. :)Jeg har også sittet i nesten 45min med en selger en gang :)

Katrine

02.08.2012 kl.11:20

Mon tro om det var jeg som ringte deg?

Jeanette

02.08.2012 kl.20:43

Katrine: Hehe kanskje det? :)

Skriv en ny kommentar

Jeanette

Jeanette

28, Oslo

Jeg er utdannet Gullsmed, og har videreutdannet meg som Edelstensfatter i Firenze, Italia. Jeg er veldig interessert i historie, spesielt middelalder & renessansen. Jeg spiller (mye) golf, og drømmer om å kjøpe et torp på Hedmarken, med solsvidde, laftede hus, med gress på taket, ha verksted i stabburet og bake mitt eget brød. <3

Facebook

Kategorier

Arkiv

hits