Nallekorv og stuptrøtt..

DSC00315.JPG 
Nallekorv

Det var en velykket tur til Sverige igår,kom hjem veldig sent og begynte kl 05.30 på jobb,så orket ikke blogge. Fant ikke koffert da, men Lilla fant en kjempefin (lilla, selvfølgelig). Hun kom på at hun hadde jo en stor trillekoffert liggende et eller annet sted på loftet, så om vi fant den, kunne jeg jo bare låne den. Vi fant den og den er jo helt perfekt. Akkurat den str jeg ville ha, jeg ville egentlig ha hardshell og er ikke denne, men det spiller ingen rolle.. Den er absolutt stor nok (kan poste bilde senere). 2000 kr for en koffert bare fordi det er samsonite? Nei takk.

Ellers så kjøpte jeg en del snacks og tapas ting til avskjedsmiddagen med gulljentene imorgen. Masse serrano skinke, smøreoster, kjeks og potetgull. Kjøpte også snapple og red bull:) Også fant jeg Nallekorv!! (se bildet) Åååh, jeg spiste masse av det når jeg var liten, det og blomstersalami. Kjøpte bare nallekorv, siden jeg uansett skal reise om 2 uker, var det ikke vits å fylle kjøleskapet til randen. For de som ikke vet hva nallekorv er, så er det rett og slett servelat, som ser ut som en nalle (bjørn).

Ellers er jeg så trøtt at jeg vet ikke hva jeg skal ta meg til. Har prøvd å rydde og vaske her, for å få igang blodsirkulasjonen, men nei da..  Tips mottas med takk, eller en gjesp for den saks skyld.


6 kommentarer

Queta

18.09.2008 kl.08:31

Ååååå de er så søte, husker vi kjøpte sånne i Danmark da vi var der på ferie da jeg var liten...

Jeanette

18.09.2008 kl.08:45

ja :) også så gode! Husker jeg ble lei meg når jeg spiste min aller første nallekorv, den var jo så søt! (ja jeg var liten hehe.. )

Queta

18.09.2008 kl.08:51

Eneste problemet er at jeg ikke lengre liker servelat.. :SScary..

Queta

18.09.2008 kl.13:13

Takk :) Vurderer å farge det,men er så siiiiiiinnsyyyyykt usikker.. for det tar evigheter å få det blondt igjen.. Å i mellom der så blir det rødblondt.. VELDIG rødblondt..

Jeanette

18.09.2008 kl.17:00

det vet jeg... har rødlig hår nå... er egentlig blond, men farget det brunt ifjor, det var fint, men nå vil jeg bli blond igjen.. gidder ikke ta striper eller noe heller. latskap lenge leve :)

Lene

18.09.2008 kl.21:20

Takk skal du ha, Jeanette :-) Koselig at du følger med bloggen min! Jeg skal huske på å følge med din også. Du må glede deg til å komme nedover, å spise masse is og pizza. Det er virkelig ikke oppskrytt! :) bacioo, Lene

Skriv en ny kommentar

Jeanette

Jeanette

28, Oslo

Jeg er utdannet Gullsmed, og har videreutdannet meg som Edelstensfatter i Firenze, Italia. Jeg er veldig interessert i historie, spesielt middelalder & renessansen. Jeg spiller (mye) golf, og drømmer om å kjøpe et torp på Hedmarken, med solsvidde, laftede hus, med gress på taket, ha verksted i stabburet og bake mitt eget brød. <3

Facebook

Kategorier

Arkiv

hits