Min morgen på Sats.

DSC00343.JPG
Jobbemorgen på Sats idag. Da koser jeg meg med en kopp te, litt sladderblader mens jeg venter på at bloggerne skal stå opp. Idag tror jeg at jeg skal ta en høneblund når jeg kommer hjem fra jobben. Trøtt ja!!

Sitter her og ser på videoene fra igår, og holder på å le meg ihjel av den ene... Jeg synes den er hysterisk festlig, dere får se når jeg kommer hjem, kan ikke laste de opp  på jobbPCn. Det er en kort snutt av Linda og to av hennes rå ansiktsuttrykk. Jeg ler og ler.. Er ikke sikkert det er morsomt for andre enn osssomkjenner henne da.. Men dere får nå se.
 
Ellers så skal jeg pakke litt til idag. Virker som skapet mitt er bunnløst,men det virker ikke som kofferten blir noe fullere, og det er jo et pluss.

Nå skal jeg ringe pappa og ordne med flytting av vaskemaskinen min, Linda skal heldigvis ha den! :)
Må ha noen sterke karer til å bære den ned fra 5 etg og opp i hengern.

Puss!

4 kommentarer

Queta

25.09.2008 kl.08:48

Velkomme i sliten gjengen, jeg har bare vondt i rumpa etter en sykkeltur i går.. Fikk angst å innfall om å trene.. AUA!

Mimmi

25.09.2008 kl.10:19

naawh så koselig ut:D

Mimmi

25.09.2008 kl.11:07

Hahah er litt farlig da, jeg hadde aldrig gjitt slipp på boken:P mptte betalt sånn der ikke innlevert ting år etter år:P

Mimmi

25.09.2008 kl.12:18

Haha jepp, det hadde jeg også:P faen det tenkte jeg ikke på:P haha

Skriv en ny kommentar

Jeanette

Jeanette

28, Oslo

Jeg er utdannet Gullsmed, og har videreutdannet meg som Edelstensfatter i Firenze, Italia. Jeg er veldig interessert i historie, spesielt middelalder & renessansen. Jeg spiller (mye) golf, og drømmer om å kjøpe et torp på Hedmarken, med solsvidde, laftede hus, med gress på taket, ha verksted i stabburet og bake mitt eget brød. <3

Facebook

Kategorier

Arkiv

hits