Jeg gråter.....

hver gang jeg ser på ekstrem oppussing. Hver eneste gang.

extrememakeoverhomeeditionseason1

Blir så rørt av reaksjonene til de som får nytt hus. Idag handler det om en familie som sendte barna sine til å sitte på med bussen hele dagen for at de skulle holde varmen. Far i huset tar helt av av det nye huset. Han får også fast jobb.. Og jeg hylgriner..
Gråter fordi det er trist, men samtidig så fint, så gråter jeg litt fordi jeg føler meg teit som sipper til et TV-program, litt for at når man først begynner å tenke, så kommer alle følelsene på en gang, og til slutt gråter jeg litt bare for å gråte, rett og slett fordi det av og til føles bra.

Flere som har det sånn?

6 kommentarer

Tonje

29.09.2008 kl.15:26

Jeg gråter også,hver gang :(

milla

29.09.2008 kl.15:45

Jeg syns det de gjør for de familiene er skikkelig fint gjort! Det burde vært flere som var så snille.Jeg gråter noen ganger.

Queta.

29.09.2008 kl.17:46

Dt her er sikkelig HAT tur egentlig.. Først så fant vi ikke bussen i dag tidlig.. Så måtte vi finne fram.. Måtte vente en time i kø på adgangskort..Å det var jo bare TEEEEEEIT!Å ikke en kjeft som skjønner engelsk.. det betyr bare problemer..

Mimmi

29.09.2008 kl.18:28

Skriker hver gang jeg ser det der jeg:P haha

Queta.

29.09.2008 kl.21:49

hehe jeg overlever tror jeg..er bare reisefølget mitt jeg får litt nok av mildt sagtMen jeg klarer meg.. prøver å finne ut hvor det kjøpesenteret kursholderen snakka om er..

Louise

02.10.2008 kl.08:13

Jeg gråter hver gang jeg også, jeg blir så rørt :')

Skriv en ny kommentar

Jeanette

Jeanette

28, Oslo

Jeg er utdannet Gullsmed, og har videreutdannet meg som Edelstensfatter i Firenze, Italia. Jeg er veldig interessert i historie, spesielt middelalder & renessansen. Jeg spiller (mye) golf, og drømmer om å kjøpe et torp på Hedmarken, med solsvidde, laftede hus, med gress på taket, ha verksted i stabburet og bake mitt eget brød. <3

Facebook

Kategorier

Arkiv

hits