Lørdag

Var ute igår med hele skolen + noen fler, men glemte jo selvfølgelig å lade kameraet, så det ble ingen bilder desverre. Shame on me, I know. Nå sitter jeg her å har en lat morgen, kommer liksom ikke igang idag. Det er 27 varmegrader og jampacked med turister, så det frister ikke veldig å gå ut, men skal stikke på trening etterpå.

Nå sitter jeg å mumser stjernekjeks som Maria fikk meg hekta på. (Grazie Maria!)

cimg1292
Min frokost idag.

Ble kjent med ei jente fra Norge igår, hun skal utdanne seg som grafisk designer her i Firenze. Gud det var vanskelig å snakke norsk! Det ble bra mange engelske ord innimellom for begge to. Møtte også en svensk jente, som hadde samme problemet med å snakke svensk (fordi vi er så vant med engelsk) så det endte med at vi bare satt å snakket engelsk alle sammen. Vi var 2 fra Norge, 1 svenske, 2 fra Colombia, 1 fra England, 1 fra Tyrkia, 1 fra Holland, 2 fra Usa, 1 fra Brasil, og noen til som jeg ikke vet hvor kommer fra.

Nå skal jeg skrive ferdig Cv'n min, og så pelle meg på trening. Blogger mer senere idag, og blir det utfart, skal jeg definitivt huske på kamera!

Puss!

Én kommentar

Hilde

11.10.2008 kl.13:44

Søt header :)

Skriv en ny kommentar

Jeanette

Jeanette

28, Oslo

Jeg er utdannet Gullsmed, og har videreutdannet meg som Edelstensfatter i Firenze, Italia. Jeg er veldig interessert i historie, spesielt middelalder & renessansen. Jeg spiller (mye) golf, og drømmer om å kjøpe et torp på Hedmarken, med solsvidde, laftede hus, med gress på taket, ha verksted i stabburet og bake mitt eget brød. <3

Facebook

Kategorier

Arkiv

hits