Låst ute...

Jupp, noen har da klart å brekke en nøkkel i porten nede her, så jeg kom meg ikke inn! Prøvde å ringe på hos naboene, men å forklare for italienere som ikke snakker engelsk at det ikke går ann å låse opp porten er noe herk.. Ringte utleiern, som skulle ringe meg opp igjen, og mens jeg satt utenfor her og trøstespiste gummybears, kom heldigvis en dame ut, og hun sa at man måtte ikke lukke porten helt igjen fordi noen har satt fast noe i låsen.

Ja vel og bra det, men hva om ikke alle har fått med seg det da, og noen lukker porten. Blæ! Jaja, jeg kom meg nå inn da, og møtte mine svenske naboer i heisen. De hadde klatret over porten de, og åpnet den fra innsiden. jeg tenkte bare, DET skjer ikke at jeg gjør det, ikke en gang om Herkules står på andre siden for å ta meg imot. Porten vår er nemlig 3 meter høy... Men men.

Ellers tror jeg seriøst at Tokio Hotel forfølger meg idag. Først spilte de Monsoon på matbutikken, så satt et par stk i klassen og diskuterte TH, og på vei hjem gikk jeg innom en svær bokhandel, og det første jeg ser er 2 stk TH bøker som står og smiler til meg...

cimg1320

cimg1321

Var innom en annen skole idag for å se på deres fasiliteter, og kom vel egentlig frem til at den jeg allerede går på er best. Den andre er billigere, men der kommer og går folk hele tiden, det er ikke noen ordentlig form for undervisning, man sitter på plassen sin å plundrer selv til lærern har tid til å hjelpe. Slik blir det smykkekunstere av, ikke gullsmeder og fattere.
Så jeg holder meg til Le Arti Orafe, og kun der.

Klassen (noen vel og merke) skal mest sannsynlig ut idag for å feire bursdagen til Thaiis, men jeg tror jeg dropper det. De skal på et utested utenfor byen, som er dritsvært og man må ta taxi dit. Holder meg hjemme jeg tror jeg. Har litt Gemmologi jeg må lese på også. Høres sikkert driiit kjedelig ut, men jeg liker ikke gå ut hver dag jeg. Her gjør man nemlig det. Man er ferdig på jobb/skole, drar rett på aperitivo, og så ut å drikke og feste til uteplassene stenger kl 02.00. Så er det hjem og sove, og gjøre akkurat det samme imorgen.
Nei, idag er det mandag, og det blir spaghetti  og film på meg :) Nagasita (ei i klassen) kommer kanskje hit en tur for å lese litt gemmologi sammen med meg, det kan jo bli gøy.

Puss!

3 kommentarer

Queta.

13.10.2008 kl.19:15

Jeg er imponert nå.. Veldig bra :DVelkommen i klubben..

Queta.

13.10.2008 kl.20:19

Den og Jeg-Klarer-Å-Låse-Meg-Selv-Ute-klubben!Veldig fin klubb..

Queta.

13.10.2008 kl.21:01

Haha, sorry men jeg ser det bare skikkelig for meg..Jeg klarte å legge nøkkelen på innsia så var vaskedama innom låste meg ute!Da følte jeg meg smart da..

Skriv en ny kommentar

Jeanette

Jeanette

28, Oslo

Jeg er utdannet Gullsmed, og har videreutdannet meg som Edelstensfatter i Firenze, Italia. Jeg er veldig interessert i historie, spesielt middelalder & renessansen. Jeg spiller (mye) golf, og drømmer om å kjøpe et torp på Hedmarken, med solsvidde, laftede hus, med gress på taket, ha verksted i stabburet og bake mitt eget brød. <3

Facebook

Kategorier

Arkiv

hits