Jeg lurer på...

Kan noen fortelle meg hvorfor jeg får så innigranskauen hodepine etter trening!? Hver gang jeg trener kondis, kommer jeg hjem med en hodepine på str med Manhattan, det flimrer for øynene, jeg kan ikke bøye meg fremover for da faller jeg, klarer ikke spise for når jeg tygger gjør det bare enda mer vondt, jeg blir kjempekvalm og klarer ingen ting, ikke drikke engang. Jeg drikker masse under trening, så tror ikke det er væskemangel heller. Og jeg trener ikke så innmari hardt heller, jeg mener 30 min joggis på tredemølle skader vel ingen?

Men når jeg kommer hjem og tar en dusj, så hender det jeg må sette meg ned fordi jeg føler at hele verden snurrer og at det er like før hodet skal eksplodere. Pluss at jeg blir veldig trøtt, og bare må legge meg ned og lukke øynene, men jeg får ikke sove, ligger bare å døser. Det er skikkelig ubehagelig, og jeg aner ikke hva jeg skal gjøre. Idag trodde jeg at det var pga dårlig luft eller noe, så gikk en lang tur etter trening, og da var alt bra. Det er først når jeg kommer hjem dette skjer. WHY!?

18848337

9 kommentarer

longvalley

25.01.2009 kl.22:04

Det høres veldig ut som migrene?

Laila

25.01.2009 kl.22:06

Tror nok du mangler vann.Kroppen din tar bare opp 2,5 dl vann pr 10 min. Så om du bare drikker når du trener så hjelper det bare litt. Drikk vann hele tiden. Før trening og etter trening.. Så blir det kanskje bedre!

Nora May<3:*

25.01.2009 kl.22:07

Du må drikke mer van før treningen! Drikk minst 1 liter vann før du begynner å trene... Det kan du gjøre iløpet av dagen, det viktigste er at kroppen får i deg nok væske før du trener. Også bør du spise et næringsrikt måltid før du trener;P :) Funker det ikke, bør du kontakte en lege.

Laila

25.01.2009 kl.22:08

Foressten, spis frukt mens du trener! Kanskje du mangler litt energi? Sukker!

Jeanette

25.01.2009 kl.22:17

Oi her kom det mange tips fort :)Longvalley: blah, det hørtes ikke ut som noe jeg vil ha. Laila: Jeg drikker jo før og etter trening også selvfølgelig! :) Jeg spiser gjerne en banan på trening.. Nora May: Ja, drikker det jeg føler at jeg har plass til før trening, under trening og etter trening og seff ellers i løpet av dagen. Føler at jeg konstant har vannflaska opp til munnen. Føles av og til som om jeg må kaste opp hvis jeg drikker for mye på en gang.. Takk for tipsene folkens :D Under trening går det fint, da kjenner jeg ingen ting, og ikke på veien hjem heller, det er først når jeg kommer hjem at jeg plutselig får "pang-vondt-i-hodet", om det sier noe. Men skal prøve med dobbelt med vann imorgen. Takk for alle tips så langt! Holder dere oppdatert! :)

Laila

25.01.2009 kl.22:28

Hmm.. kanskje du skulle ha tatt deg en tur til fastlegen da?som jeg sa, kroppen din klarer bare å ta opp 2,5 dl pr 10 min så om du drikker en halv liter i den perioden hjelper det egentlig ingenting.. For mye vann er heller ikke bra..

longvalley

25.01.2009 kl.22:40

Mm, jeg har sånn type migrene som du beskriver, og migrene fungerer slik at det er noen ting som trigger migrenen, slik som f.eks. visse typer trening, rødvin, stress eller andre ting. Og da trenger man ikke ha vondt i hodet ellers! De fleste av tegnene du beskriver, slik som kvalme, lys/lyd ømfintlighet, svimmelhet osv er tegn på migrene.. Tror jeg ville sjekket ut det, hadde jeg vært deg!

Queta.

26.01.2009 kl.08:38

30min på tredemølle? bah hadde jeg ikke orka..Kjenner at jeg fortsatt er fyllesjuk etter lørdagen ingen good feeling...Skal se om jeg kan få ordnet ett skikkelig bilde i dag, det har rett og slett bare gått i glemmeboka :)

Tore

16.03.2009 kl.00:23

Høres ut som vi har samme problem. Jeg er selv ganske flink til og drikke vann før, under og etter trening. Så det har garantert ingenting med saken og gjøre. Har ingen problemer med hodepine under trening. Men etter 10 til 80 min etter trening får jeg flimring på øynenene(uklart syn, tåkete), da vet jeg at hodepinen kommer. Blir gjerne sengeliggende hele dagen etter trening, med hodepine.Veldig frustrerende ettersom jeg ikke ville kutte ned på trening, vil egentlig trene mer. Men det er en tung pris og betale. Hvis du har fått noen god forklaring så vil jeg gjerne høre om det.Har selv vært hos legen min som forøvrig er helt udugelig. Ble ikke helt klok etter det besøket. Men antar at det kan være stress migrene. Har også fått høre noe sånt som at deter blodet som ikke klarer ta opp nok oksygen eller noe sånt hehe.Tore30

Skriv en ny kommentar

Jeanette

Jeanette

28, Oslo

Jeg er utdannet Gullsmed, og har videreutdannet meg som Edelstensfatter i Firenze, Italia. Jeg er veldig interessert i historie, spesielt middelalder & renessansen. Jeg spiller (mye) golf, og drømmer om å kjøpe et torp på Hedmarken, med solsvidde, laftede hus, med gress på taket, ha verksted i stabburet og bake mitt eget brød. <3

Facebook

Kategorier

Arkiv

hits