Dagens oppgave

cimg1982

cimg1986

Et lite hjerte. Til å begynne med var det bare et hjerte, uten noen mulighet til å sette på noe kjede av noe slag. Så jeg laget en liten fatning til, og har dermed muligheten til å faktisk bruke smykket. Tid: 4 timer.

3 kommentarer

longvalley

26.01.2009 kl.22:54

Å, så utrolig søtt det var :)

longvalley

27.01.2009 kl.00:15

Hihi, tusen takk, synes den ble fin jeg å! Ble bare litt feil med mogstram bukse som presset alt oppover. Topper er fra Gina Tricot, er er turkis! Haha, og bare for å ha sagt det, så sier kjæresten min flere ganger om dagen at han synes jeg er fin/sexy/søt osv, så var nok bare meg i et sårt øyeblikk. Litt dritt må man tåle! Har du mange smykkeprosjekter fremover? Det høres ut som et utrolig kreativt og interessant yrke.

longvalley

27.01.2009 kl.11:05

Skal sende mail om jeg finner på noe morsomt, men jeg er nok desverre relativt lite kreativ av natur. Derfor blir jeg så imponert av sånne som deg! Gleder meg til å se hvordan ringen ser ut :) Hehe, morsomt med italiensk tastatur!

Skriv en ny kommentar

Jeanette

Jeanette

28, Oslo

Jeg er utdannet Gullsmed, og har videreutdannet meg som Edelstensfatter i Firenze, Italia. Jeg er veldig interessert i historie, spesielt middelalder & renessansen. Jeg spiller (mye) golf, og drømmer om å kjøpe et torp på Hedmarken, med solsvidde, laftede hus, med gress på taket, ha verksted i stabburet og bake mitt eget brød. <3

Facebook

Kategorier

Arkiv

hits