Nu altså!

Det var ledig på spinningen igår. Litt overraskende, siden det er verdens minste sykkelsal.. Gymmet er jo så stort ellers, så noe må det vel gå utover. Men uansett, stappfullt ble det nå.
Tråkket i takt med musikken, og det var egentlig ganske ok, men Sats scorer nok høyere på sykkel..
Meeegasliten ihvertfall, og så ut som en vaskebjørn gjorde jeg og (vannfast mascara anyone?), en meget rød en vel og merke.

cimg2213
Sykkelsalen.

Trente litt vekter etterpå..

cimg2214

Kom hjem og rakk akkurat å spise middag, før hodepinen slo til igjen! Sånn pang plutselig, føltes det som hodet skulle sprenges, jeg ble kvalm, måtte legge meg ned og knipe øynene igjen og konse skikkelig for å puste uten å røre meg for mye. Kan jeg ikke trene kondis i det hele tatt nå eller???? Jeg blir gal!

Uansett, er bedre idag, skal på skolen kl 14.00. Men før det skal jeg ut i SOLEN (hurra!!) og se om jeg finner en ny, liten veske. Har sett en på HM, men det er samme str som jeg allerede har, så det er jo ikke vits. Har en liten aning om hvor de kan ha det designet på den str jeg vil ha, så skal titte der. Wish me luck!

Puss!

2 kommentarer

ime

06.03.2009 kl.11:43

Ta deg en tur innom bloggen min og delta i konkurransen!

Cueta.

06.03.2009 kl.15:05

Jeg er glad jegi kke hadde maskara på meg på jobb i dag, da hadde jeg å sett sånn ut..Etter å ha liggi på gølvet å rulla rundt..

Skriv en ny kommentar

Jeanette

Jeanette

28, Oslo

Jeg er utdannet Gullsmed, og har videreutdannet meg som Edelstensfatter i Firenze, Italia. Jeg er veldig interessert i historie, spesielt middelalder & renessansen. Jeg spiller (mye) golf, og drømmer om å kjøpe et torp på Hedmarken, med solsvidde, laftede hus, med gress på taket, ha verksted i stabburet og bake mitt eget brød. <3

Facebook

Kategorier

Arkiv

hits