Dæven!

Det er så mye strul med nettet her at jeg tror jeg klikker i vinkel snart! Landlorden var her igår for å fikse det, men det virker i noen timer, så stopper det igjen. Jeg blir sprøøøøø!!! Nå skal jeg heldigvis hjem om en og en halv uke, og når jeg kommer ned hit igjen, skal jeg fyre opp det portable modemet jeg fikk av landlorden før jul.. Men det koster 25 euro i mnd, men nå synes jeg at jeg ikke skal betale det selv, når internet skal være inkludert i leia..!? Jeg blir gal snart av denne driten!

4 copyIdag har jeg skole fra 09.00 til 13.00, men jeg skal ta free lab fra 14.00 til 18.00. Alt for å ikke sitte hjemme og klikke på nett-tiligangen! Pluss at jeg endelig har kommet frem til hva jeg skal lage med den Opalen jeg fikk av Fla FLa til bursdagen min. Gleder meg til å komme igang!

cimg2212 copy
Vi hørs etter skolen, vel, om jeg har internett da vel og merke... *Sukk*

Puss!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Jeanette

Jeanette

28, Oslo

Jeg er utdannet Gullsmed, og har videreutdannet meg som Edelstensfatter i Firenze, Italia. Jeg er veldig interessert i historie, spesielt middelalder & renessansen. Jeg spiller (mye) golf, og drømmer om å kjøpe et torp på Hedmarken, med solsvidde, laftede hus, med gress på taket, ha verksted i stabburet og bake mitt eget brød. <3

Facebook

Kategorier

Arkiv

hits