Puppetrøbbel!!

Jeg blir sprø. Sprø av alle stokk dumme turister, og sprø av italienske undertøysbutikker.
Undertøy har de haugevis av, men i normale str?  Ikke sjangs! Pluss at de som jobber i butikkene er "veeeeeeldig hjelpsomme, gjerne sånn at hele butikken får se og høre at du prøver BH)
Gikk inn i en av de største butikkene, og ble overfalt av en ekspeditrise. Spurte etter min str, og fikk slengt surt tilbake "we only have A and B cup here"

Aaaha, javel.. Gikk derfra uten å titte på BH'er, siden de da ikke har min str tydeligvis. Gikk til en av disse andre butikkene, hvor de har litt større str, og dæven så hyggelig og hjelpsom hun som jobbet der var. Måtte til slutt si, "ja jeg liker den BH'en, og det gjør tydeligvis hele resten av butikken også. "
Hun dro frem matchende truse, sting og nattkjole, og hadde nesten bestemt for meg at jeg skulle kjøpe det, før jeg i det hele tatt hadde fått på meg klærne igjen og gått ut av prøverommet. BH'en alene kostet 98 euro!! Jiisez!
Jeg får mildt sagt panikk av sånne ekspeditriser, så jeg dro den gode gamle " I just have to make a quick phonecall, I'll be right back" ,(som de gikk på) , og stakk.. 

Så jeg er fortsatt uten ny BH. Takke meg til gode gamle H&M i Oslo. Her på H&M har de nemlig ikke undis!! At det går ann!
Men mye annet fint.
Bla dette her ;)
cimg2757


Blogger snart om Krystallutstillingen vi var på idag, stay tuned!


2 kommentarer

Queta.

05.04.2009 kl.21:39

Sorry at jeg ler,men jeg synes å kjenne at jeg kunne viiiiirkelig fått det samme problemet.. Å i hvertfall ettersom jeg ikke kan gå på H&M en gang..

Queta.

05.04.2009 kl.21:56

Change, LaSenza har dårlig synes jeg..Har 85 F(lodhestrumpe) så jeg kan mildt sagt si at jeg sliter må finne ja..Egentlig mest glad i sportsbh-er =/ men det er bare fordi det er mere praktis på jobb

Skriv en ny kommentar

Jeanette

Jeanette

28, Oslo

Jeg er utdannet Gullsmed, og har videreutdannet meg som Edelstensfatter i Firenze, Italia. Jeg er veldig interessert i historie, spesielt middelalder & renessansen. Jeg spiller (mye) golf, og drømmer om å kjøpe et torp på Hedmarken, med solsvidde, laftede hus, med gress på taket, ha verksted i stabburet og bake mitt eget brød. <3

Facebook

Kategorier

Arkiv

hits