Slowly's igår

cimg3620 copy
Her ser man forrsten bedre hvor kort håret mitt egetlig ble. I love it!

cimg3625 copy


Drakk én drink, Raspberry Mojito (NAM!) og spiste en del fra Aperitivo'n. Mushu var i topp humør, bedre enn hun/han har vært på lenge. Mushu er forresten en av de som jobber på Slowly's (har vel nevnt før), en dag er hun/han jente, og neste dag er hun/han gutt.  Hun/han er så kul! Fashiongossip blir gjerne servert med drinken.

Beklager lite blogg idag, har nemlig slengt i parken/hagen/heaven i hele dag. Dro ut enda tidligere enn igår, og da jeg kom dit var det to damer som trente Taekwondo på gresset. Klarte ikke dy meg og gikk bort å snakket med de, de hadde hvitt og gult belte, snart ny gradering. Så jeg var coach for de en liten stund. Her nede er det visstnok veldig få jenter med svart belte, så de ble rimelig overrasket over at jeg med svart belte fra lille Norge, bor i Firenze og IKKE trener tkd når jeg er her. (MEN GUD JEG HAR/HAR HATT LYST!!!!) De trener faktisk i nabolokalene til skolen, så må vel dit å se på graderingen deres!

Puss
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Jeanette

Jeanette

28, Oslo

Jeg er utdannet Gullsmed, og har videreutdannet meg som Edelstensfatter i Firenze, Italia. Jeg er veldig interessert i historie, spesielt middelalder & renessansen. Jeg spiller (mye) golf, og drømmer om å kjøpe et torp på Hedmarken, med solsvidde, laftede hus, med gress på taket, ha verksted i stabburet og bake mitt eget brød. <3

Facebook

Kategorier

Arkiv

hits