Norges største smykkeleverandør på besøk!

Idag har vi hatt besøk av en av Norges største smykkeleverandører på skolen! Så utrolig kult! Med 28 jenter på kullet og masse flotte smykker kan man si det ble litt kaos! Vi fikk rast fra oss og fylt ut bestillingsskjemaene, noen bestillte mer enn andre. En genial måte å handle julegaver på! Julegavene kommer utstillt til oss, istedenfor at vi må lete etter dem.. 
Så jenter, det blir nok smykker i år og ;)
***
Oggi abbiamo avuto una visita da uno di Norvegia distributori di gioielleria i più grandi. 28 ragazze fare spese andate matte. Che la maniera piacevole di fare il suo natale fa spese, i regali vengono a lei, lei non deve andarli cerca. Dunque le ragazze, l'indovino prenderà la gioielleria per natale quest'anno anche! ;)

cimg5249

Vi holder på med tegning om dagen! Veldig deilig. Holder på å lære å male fasetter i stenene, det lærte jeg jo i Italia, så jeg har det litt rolig.. Deilig!
***
Disegniamo questi giorni, l'ama. Impariamo attualmente come dipingere il facetts sulle pietre semipreziose. Ho fatto che in Italia, dunque i miei giorni sono lenti.. Bello!

cimg5250Baci


Én kommentar

Tone

27.10.2009 kl.17:27

Åh, så spennende! Det må være gøy å være flink til sånt:-)

Skriv en ny kommentar

Jeanette

Jeanette

28, Oslo

Jeg er utdannet Gullsmed, og har videreutdannet meg som Edelstensfatter i Firenze, Italia. Jeg er veldig interessert i historie, spesielt middelalder & renessansen. Jeg spiller (mye) golf, og drømmer om å kjøpe et torp på Hedmarken, med solsvidde, laftede hus, med gress på taket, ha verksted i stabburet og bake mitt eget brød. <3

Facebook

Kategorier

Arkiv

hits