Scream 'til you feel it, Scream 'til you believe it!

Jeg stakk på en liten joggetur da jeg kom hjem. Ja, JEG. JOGGET...!  (Takk Miranda for lysten til å prøve å løpe igjen!! www.mirandasminut.se)
Jeg som vanligvis ikke engang kan løpe 1 meter omtrent uten å få migrene (fatter ikke hvorfor altså...?), har funnet en løsning!!
Ikke jogge på asfalt, men på "mykt" underlag, som skog, grus osv! WIHO!! Jogget i drøyt en time på denne fine stien! EN TIME liksom, JEG!!! (folk synes kanskje det er lite, men tro meg for meg er det stort, veldig stort!)
Jeg elsker å ta med meg kamera og ipod og bare gå/løpe på måfå og oppdage nye steder. Dette er definitivt en av mine favo steder her nede hittils! Blir nok en løpetur imorgen også!


Love this! Peaceful and sunny!


Nå skal jeg lese det nye DET NYE, og spise eplebiter med kanel!

Baci!

2 kommentarer

Ida <3

16.04.2010 kl.20:01

Så kult! Sjekk ut min blogg og legg gjerne igjen en kommentar!

-Ida <3

sophiasophist

16.04.2010 kl.20:12

I like your pictures. The one with the boat in particular!

Skriv en ny kommentar

Jeanette

Jeanette

28, Oslo

Jeg er utdannet Gullsmed, og har videreutdannet meg som Edelstensfatter i Firenze, Italia. Jeg er veldig interessert i historie, spesielt middelalder & renessansen. Jeg spiller (mye) golf, og drømmer om å kjøpe et torp på Hedmarken, med solsvidde, laftede hus, med gress på taket, ha verksted i stabburet og bake mitt eget brød. <3

Facebook

Kategorier

Arkiv

hits