Jeg har kjøpt nye steiner!

Yesterday my dad and I went to a gemstone fair and bought some new cool stones.
I already have so many ideas for new, cool designs with these stones!!

Some pictures from the fair and our new treasures

The gemstone fair.


Anatas


Freebies - I don't remember the name of the stone..


Ametrin


Ametrin


Ametrin


Peridot


Misc


Agate


Jasper


Jasper


Jasper

 

Today I'm gonna work on my bubble necklace! Yey!

Baci

6 kommentarer

Stig

19.09.2010 kl.16:46

Hei, jeg har nettopp startet på Plus-skolen, har fulgt med på bloggen din og har min egen smykkeblogg. Ble ikke tid til steinmesse for meg denne gang, dessverre. Jeg synes fatting er meget interressant, og i så måte lurer jeg på om jeg kan linke til bloggen din?

Stig

19.09.2010 kl.18:36

Tidspress gjorde at jeg linket uansett. Si ifra dersom du vil at jeg skal fjerne linken, så er den borte før du rekker å si Rhodochrosite ;)

Jeanette

19.09.2010 kl.20:21

Hei hei! :)

Takk for koselig kommentar og hyggelig omtale! :)

Så klart du får linke meg, jeg linker gjerne deg også!

Så gøy at du trives på Plus!! Har du Mia eller Thomas? Jeg hadde Mia ifjor, du må hilse så masse uansett. Før Plus bodde jeg 15 mnd i Firenze og gikk på Le Arti Orafe, hvor jeg studerte fatting, CAD osv. Titt gjerne på hjemmesiden min www.jeanettebuer.com , der finner du mye av det jeg fattet i Firenze og ting jeg har laget på Plus.

Har nå skummet igjennom bloggen din (sitter på verkstedet, men skal kikke mer i kveld) men det ser meget lovende ut! Så kul den første oppgaven deres ser ut!

Kan jeg spørre hvordan du fant bloggen min? :)

Ha en fin kveld! Vi holder kontakten!

PS. Prøvde å kommentere på tilbake på din blogg, men det gikk ikke.....?

Stig Ove Bjørnstad

15.10.2010 kl.18:30

Går i Thomas klasse. Link i vei, det er hyggelig av deg ;)

Har sett på jeanettebuer.com også. Husker ikke helt hvordan jeg fant deg. Tror det var Blogger eller bloglovin' eller noe slikt der man kan søle etter blogger (jeg er ny i gamet). Vi har ajoursagd i en uke nå, fatting virker skitkult! Mulig det var gjennom plusskolesiden på facebook. Helene snakket om forrige klasse som hadde dratt på klassetur til Firenze fordi en jente hadde gått på skole der, og da jeg spurte "Jeanette Buer?" så var det hakeslipp hele veien rundt bordet, og spørsmål om hvor jeg kjente deg fra. Btw, sjekk ut seminar 29.okt, med påmeldingsfrist 15. på www.gullsmed.no. Handler bl.a. om kreativ markedsføring og blogging. Vi er 12 fra plusskolen som skal :)

Skal sjekke hvorfor det ikke går å kommentere. Ikke rart det var litt slunkent med kommentarer... Takk for tipset.
Testing Testing 1 2 3... ;)

Hehe, såpass. Ja jeg tror de som gikk i første klasse ifjor ble litt sugne på tur Firenze. Klassen til Thomas var jo også der, et par uker etter oss.

Om dere bestemmer dere for Firenze, let me know, så kan jeg skaffe dere fatte-timer på den skolen jeg gikk på, pluss diverse rabatter her og der ;)

Ja, jeg meldte meg på det seminaret før linken ble lagt ut ;) Så vi ses der da!

Så bra du trives på Plus, jeg hadde det helt fantastisk der. Ajour ja ;) Morro det. Jeg likte det faktisk veldig godt, jeg vurderte å ta noe som heter Traforo Fiorentino på skolen i Firenze, men ble aldri tid, og har alltid hatt lyst å lære meg det, og når jeg lærte ajour fant jeg ut at det er jo det samme! :)

Hva blir neste prosjekt?

Stig

15.10.2010 kl.19:45

Først en praktisk periodeprøve. Merk og sag ut. Skal gå greit. Deretter skal vi lodde en ring som skal files. Wohoo, endelig lodding! Ny verden. Jeg holder på å lage litt forskjellige utgaver av en 3-fingerring som jeg skal sage ut av 3 og 4 mm plater. Prototypen er klar, men den har så mye feil at jeg ikke vil poste noen bilder... Gi meg et par-3 uker så kommer det ordentlige bilder.

Skriv en ny kommentar

Jeanette

Jeanette

28, Oslo

Jeg er utdannet Gullsmed, og har videreutdannet meg som Edelstensfatter i Firenze, Italia. Jeg er veldig interessert i historie, spesielt middelalder & renessansen. Jeg spiller (mye) golf, og drømmer om å kjøpe et torp på Hedmarken, med solsvidde, laftede hus, med gress på taket, ha verksted i stabburet og bake mitt eget brød. <3

Facebook

Kategorier

Arkiv

hits