Fin i høstmørket - GIVEAWAY

UPDATE: Da ble det EvaBritt som ble den heldige denne gang! :D

 

Jeg får jo stadig ting og tang i diverse goodiebags som jeg ikke trenger...
neglelakker i farger jeg ikke kler eller har fra før, selvbrunere (fysjåfy!), smykker osv...

tenkte jeg heller kunne gi det til en av dere lesere som sikkert har mer bruk for sånt enn meg..^^

Denne består av;
En mini-clutch fra For Company by Warehouse
Mousse Exquise Auto-Bronzante fra Clarins
Prøve på Guerlain Super Aqua-Serum
Mini-lakk fra OPI "Designer...the better" fra Muppets Collection
Et par søte ørepynt i gullfarge med rååååsa perler...

Fortell meg hvordan din søndag har vært, så
trekker jeg ut en "vinner" blandt kommentarene på tirsdag kveld...

22 kommentarer

Linn-Therese Nilsen

23.09.2012 kl.21:12

Min søndag startet med kos fra min kjære pusekatt. Hun ble så glad da jeg endelig sto opp for å slippe henne inn i varmen. Hun lå lenge å malet på fanget mitt før hun pluttselig bestemte seg for at hun var sulten. Hehe. Etter fulgt av dette har dagen min gått ut på å kose seg med serier på tv og godis. Må jo nyte den siste dagen i helga før det er påan med jobb igjen. Nå kjenner jeg det blir tidelig kveld, har gjespa siden 7 jeg. Ha en fin kveld videre, håper søndagen din har vært like bra som min <3

Julie

23.09.2012 kl.21:13

min søndag har vært fanntastisk! jeg var på kino med familien og koste meg<3

epost: julieaar@hotmail.com

Anna Vold

23.09.2012 kl.21:18

Min søndag har vært fin, lekser og god salat etter trening :)

Musikk er et must på en søndags kveld, så her sitter jeg da, ny dusja og hører på musikk og gjør lekser :)

sarasboge

23.09.2012 kl.21:19

Jeg har hatt en lat søndag , spist kebab og vert med tante ungene mine! har også vert på en joggetur ♥ du kan lese mer på bloggen min!

sara19392009@hotmail.com

Pia Elise Soini

23.09.2012 kl.21:21

Idag har jeg hatt en koselig, men sliten søndag. Har vært med ei venninne å sett to filmer, har hatt hodepine i hele dag. Nå skal jeg legge meg siden jeg er så sliten!

Rebecka

23.09.2012 kl.21:21

Min søndag har vært bra. Har støvsugd hele huset,tatt oppvasken,slappet av (for å tjene penger),smset med venner og kosa meg.Vært ute å jogga med noen venner og nå ligger jeg og ser på blogger! Kos deg videre!

e-post: becka98@live.no

idun

23.09.2012 kl.21:22

Jeg våknet klokken 5 var barnevakt så sovnet vi til 9 eller eg -.- så kom de opp og jeg måtte ta en bleie! mmm.. så gikk vi på banen og så søsteren min spille kamp de vant 8-0 også gikk vi hjem så koste vi oss kjempe masse med litt slader og sån jente greier!

mamasan.blogg.no

23.09.2012 kl.21:25

Jeg har vært hos svigermor,vi dro dit i går..

Tidligere i dag var jeg på fisketur,med det eneste resulatet at jeg mistet ringen min i sjøen..

Den er blitt for stor for meg,så den skled av fingeren når jeg skulle skylle fingrene..

Været var nydeligt og vi grillet nyfisket makrell på bål..

good klem fra mammastanker..

Eirin

23.09.2012 kl.21:27

min søndag: voknet sent som vanlig. og passet på småbrødrene mine hele dagen til kl 6 da jeg dro i bursdag til min kjære mormor. vi dro på pizza resturang og koste oss, så dro vi hjem til henne å spiste kake med hele familien !

Ida

23.09.2012 kl.21:28

Søndagen min har vært veldig bra (til tross for en infeksjon i nyrene og et sykt barn)! Har for første gang siden Aurora (nesten 2 år) ble født satt en HEL time i sofaen og bare kost meg med Aurora og Disney. Og etterpå har vi lekt litt, sunget mange sanger, funnet på noen nye sanger med ord jeg ikke helt vet hva betyr, og bare vært søndagssløve! ^^

Det har rett og slett vært en helt herlig søndag som virkelig har vist at det gode alltid trumfer det vonde. Jeg skal ikke lyge å si at jeg ikke har kjent smerter (en infisert nyre er jo ikke behagelig akkurat), og ikke har syntes synd på den lille jenta mi som hoster så hele brystkassen surkler, men vi har rett og slett bare smilt og hatt det kjempefint til tross for det!

Søndagen har faktisk vært super! Og enda er den ikke over. Min skjønneste datter ligger og sover søtt i sengen sin etter en hel dag med latter og kos, og nå skal snart broren min (som bor i England) komme på besøk, og vi skal se film og være nerder med super Mario :p

I tillegg så er det jo HØST! Det kunne vel ikke blitt stort bedre? =)

Nora

23.09.2012 kl.21:29

Idag våknet jeg til at mormor kom med en stor kopp med kakao og marshmallows!:) Har så sett på en film med besteforeldrene mine og koset oss med god mat :) I ettermiddag dro vi til en kro og kjøpte soft-is og koset oss :) Nå sitter jeg og leser blogger og slapper av med litt musikk! Dette har vært en av de kosligeste søndagene på lenge :)

nora_b_w@hotmail.com

Annika

23.09.2012 kl.21:31

Min søndag startet med at jeg ble vekket alt for tidlig fordi jeg skulle pusse opp rommet mitt. Deretter spiste jeg god frokost og så satt jeg i gang med å ordne rommet. Skal nemlig male det hvitt! Etter en lang økt med maling, spiste lunsj og fortsatte og jobbe. Så tok jeg en pause for å ta noen bilder. Så dro familien til farmor og spiste god mat og kake. Fin dag! :)

Føniksen

23.09.2012 kl.21:33

Siden søndagen begynner kl. 12 på natta, kan jeg ta med at jeg og vennene mine gikk oss vill i Oslo på leting etter et utested som ikke fantes, og som viste seg nå å hete Fru Larsen og var en strippeklubb. Så gikk vi på Burger King, snakket med en dopa fyr som ville vedde to og en halv tyggis på at busssjåføren var narko, og gikk hjem og la oss. Og i dag har vi spist snop og spilt Ligretto. Hele dagen.

Anne Marit

23.09.2012 kl.21:38

Dagen min startet med at jeg var på presentasjonsgudstjeneste i kirken, der jeg og de andre konfirmantene ble presentert. Etter det fikk vi besøk, og hadde det veldig koselig. På kvelden måtte jeg gjøre litt lekser!

Ha en fin uke :)

Amalie

23.09.2012 kl.21:43

Heeei, min søndag har vært fantastisk, vært blant venner og familie, vært på bursdag me familien og møtt noen jeg ikke har sjett på leeenge, utroli koseli!!!!også har jeg vært en laaang tur med min kjøre lille hund, så han har fått sosialisert seg litt :))

Med andre ord, er nydelig søndag :))

Håper du også har hatt en nydelig søndag? Viss ikke håper keg du får en fin uke, noe som alle fortjener!!!!

Kontakt meg på mail: amalie_roed@hotmail.com

miemja

23.09.2012 kl.21:48

Hei! Min Søndag har vært slik den alltid har vært og slik jeg prøver å beholde den. Denne Søndagen slik som alle andre har jeg tilbrakt ved å slappe av hjemme, la kroppen få hvile ut, ikke stresse og bare kose meg i sofaen, med favorittprogrammet på tvén og dyna over meg. Man skal holde hviledagen hellig. Søndag er virkelig favorittdagen <3

God Kveld :)

mijak91@hotmail.com

Silje Marita

23.09.2012 kl.21:55

Søndagen min har vært utrolig chill! Tante har vært på besøk i helga (bor 10 timer unna så ser hum sjeldent), og mamma hadde hallvakt og broren min var ute så vi lå i sofaen og bare koste oss. Senere kom pappa (broren til tante, selv om de er søsken er det forsatt oss hu besøker. Litt kompliserte saker) da hadde resten av gjengen også kommet hjem så vi satt å koste oss og spiste god middag osv. Senere kjørte vi henne til gardemoen hvor jeg kjøpte starbucks. Nå ligger jeg i senga og hører musikk og koser meg :)

Line Therese

23.09.2012 kl.22:06

Åå, elsket den clutchen! Men det er snilt gjort av deg da og gi det videre, når du ser at du selv ikke får bruk for det :-)

Min søndag har vært ganske lat, egentlig. Våknet sent, hadde litt "spadag" med meg selv (ansiktsmaske, farging av øyebryn og øyevipper), tok sol med bestevennen min og ventet på at mamma, pappa og hunden min skulle komme hjem fra hytten. Så nå har vi spist middag, fine familier spiser jo alltid middag sent.. haha! Vil heller si treige, i våres tilfelle. Men ja, har vell ikke gjort stort annet enn det. Herlig og avslappende søndag.

Eva Britt

24.09.2012 kl.00:33

En kreativ søndag med scrapping av kort.

Rikke :)

24.09.2012 kl.12:40

Min søndag har til dels vært slitsomt (broren min og jeg har bytta rom, så det har vært en del å gjøre der med rydding, bæring av møbler, og en del rot, og litt krangling innimellom) og til dels koselig, siden kjæresten min ble med meg på hybelen for å spise middag sammen og slappe av sammen. Vi ser hverandre ca annenhver helg, så er godt å sees litt innimellom også!

Kirsti

24.09.2012 kl.15:19

???♦??? Takk for en koselig blogg ???♦???

► og for en premie! =))

► denne sjansen kan jeg ikke la gå fra meg =)

***jeg ligger med influensa, så søndagen sov jeg bort***

------> jeg er følger, og har tipset alle mine 295 facebook venner via privat melding

Ha en fin kveld!

Hilsen Kirsti (trondhf@hotmail.com)

Helene

24.09.2012 kl.23:45

Så fine øredobber! Jeg brukte søndagen på skolen, fysikk for alle penga. Superkjedelig, men veldig nødvendig... Så et par nye øredobber hadde gjort seg, i og med at jeg ikke får laget noen til meg selv for tiden! :P

Skriv en ny kommentar

Jeanette

Jeanette

28, Oslo

Jeg er utdannet Gullsmed, og har videreutdannet meg som Edelstensfatter i Firenze, Italia. Jeg er veldig interessert i historie, spesielt middelalder & renessansen. Jeg spiller (mye) golf, og drømmer om å kjøpe et torp på Hedmarken, med solsvidde, laftede hus, med gress på taket, ha verksted i stabburet og bake mitt eget brød. <3

Facebook

Kategorier

Arkiv

hits