Vinteren er her

"På vindfulle kvelder må jeg ærlig innrømme at det går i mye te eller kakao akkompagniert med en stue opplyst av telys imens vinden uler ute og det blafrer hett i peisen. Jeg tar imot vinteren med åpne armer og står ikke imot den uunngåelige kraften av årstidene, men skildrer det heller og setter pris på at Moder Jords grønne får hvile og restituere frem til neste vår. Vi kan det nå, nyte årstidene fra vår varme stue og slippe å kjempe mot bitende kulde og piskende fall fra himmelen. Det er noe som er verdt å sette pris på, alltid."

Dette skriver PixieTrixie på sin blogg.

 

Og jeg gjør det samme, tar imot vinteren med åpne armer. Selv om det ikke er noen hemmelighet at jeg liker høsten aller best, kommer vintern på en tett andreplass.
Når lydene pakkes inn i vatt, snøen knaser under føttene under en stjerneklar himmel, man har kulderoser i kinnene, alle trærne har frostkrysatller på greinene og luften er ren og klar... Ja da elsker jeg vinter!


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Jeanette

Jeanette

28, Oslo

Jeg er utdannet Gullsmed, og har videreutdannet meg som Edelstensfatter i Firenze, Italia. Jeg er veldig interessert i historie, spesielt middelalder & renessansen. Jeg spiller (mye) golf, og drømmer om å kjøpe et torp på Hedmarken, med solsvidde, laftede hus, med gress på taket, ha verksted i stabburet og bake mitt eget brød. <3

Facebook

Kategorier

Arkiv

hits